Φωτιά Τώρα Λουτράκι - Twra Pyrkagia Sto Loytraki : Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Ektakto Deltio Megalh Fwtia Apeilei Oikismo Ston Sxino Korin8ias Open Tv
Ektakto Deltio Megalh Fwtia Apeilei Oikismo Ston Sxino Korin8ias Open Tv from s.tvopen.gr
Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.

Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Korin8os Megalh Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Dyo Xwria Olonyxtia Maxh
Korin8os Megalh Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Dyo Xwria Olonyxtia Maxh from www.news247.gr
Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις.

Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας . Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 .

Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Fwtia Twra Sto Loytraki Kaigontai Spitia Ekkenwnontai Oikismoi Binteo
Fwtia Twra Sto Loytraki Kaigontai Spitia Ekkenwnontai Oikismoi Binteo from www.ieidiseis.gr
Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της αρχαίας .

Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.

Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό καποδιστρίου 7 στο λουτράκι, η οποία επεκτάθηκε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 . Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Εκκενώθηκε το κτίριο ενώ δύο άτομα μεταφέρθηκαν . Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο λουτράκι. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας.

Φωτιά Τώρα Λουτράκι - Twra Pyrkagia Sto Loytraki : Φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα του σαββάτου σε δασική έκταση στο λουτράκι.. Σήμερα, μία ακόμα φωτιά ξέσπασε σε πευκοδάσος στη μυλοκοπή λουτρακίου. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Τώρα, έχει πλέον σβήσει, ωστόσο, πυροσβεστικές δυνάμεις.